bedrijf beveiligen

U kunt uw bedrijf beveiligen met CCTV. Wat is CCTV? CCTV staat voor Closed-circuit television en is de beste beschikbare technologie die u bewust maakt van uw bedrijf op een meer gedetailleerde manier. Uw veiligheid is van vitaal belang. Met behulp van CCTV kunt u een gedetailleerd beeld van uw zaak krijgen, dat kan worden gebruikt om verdachte activiteiten op te sporen. Met behulp van CCTV, zult u in staat zijn om uw bedrijf te onderhouden en te beschermen en kunt u diefstal voorkomen.

Gebruik CCTV om het volgende op te sporen:

  • Onwettige activiteiten door uw werknemers
  • Ongebruikelijke activiteiten door uw klanten
  • Ongebruikelijke bewegingen op uw terrein
  • Ongewone activiteiten binnen uw eigendom
  • Ongebruikelijke activiteiten van bezoekers
  • Gebruik van ongeoorloofde goederen
  • Ongewoon gedrag van uw klanten

Bescherming tegen brand

Naast de bescherming van uw bedrijf tegen inbrekers, moet u ook denken aan bescherming tegen brand. Het belangrijkste onderdeel van brandalarmsystemen is het detectie alarm. Dit alarm wordt geactiveerd wanneer er brand wordt gedetecteerd in uw bedrijf, op uw terrein of op een andere belangrijke plek. Hier is waarom brandmeldinstallaties belangrijk zijn:

  1. Het zal uw bedrijf voor jaren beschermen. De brandweer zal meteen komen om de brand te controleren voordat het uit de hand loopt.
  2. Brandverzekeringspremies kunnen minder worden als u brandmeldinstallaties heeft..
  3. Er zijn veel middelen beschikbaar voor u als u geen brandmeldinstallaties heeft. Hier zijn er een paar van.

Beveiliging van website

Als er een inbreuk is op de beveiliging van uw website of website hosting account, dan kan je het beste samenwerken de professionele beveiligingspartners om ervoor te zorgen dat de inbreuk niet kan worden uitgebuit. De schade kan namelijk echt enorm zijn, doordat bijvoorbeeld klanten je website niet meer kunnen bereiken, doordat gevoelige informatie van jou of je klanten op straat komt te liggen of in sommige gevallen worden zelfs je eigen bestanden ge-encrypt. Pas na het betalen van losgeld krijg je dan je gegevens terug. Het is natuurlijk goed om dit allemaal voor te zijn en te investeren in cyberbeveiliging.

 

Door Redactie