Robotic Process AuRobotic Process Automationtomation

Met Robotic Process Automation vergemakkelijk je processen in je werk. Dit doe je natuurlijk niet voor jezelf, maar in de breedte van je bedrijf en werkprocessen. Het automatiseren van processen kan een hoop tijd schelen. Daarnaast kan Robotic Process Automation menselijke fouten voorkomen, simpelweg omdat het werk automatisch verricht wordt in plaats van met de hand. Daarvoor is een goede automatisering wel noodzakelijk. Daarom schakel je Novictus in. Zij helpen je met de Robotic Process Automation voor jou bedrijf. Daar gebruiken ze onder andere Operations Orchestration voor. 

Operations Orchestration

Operations Orchestration is een tool van Microfocus waar Novictus ervaring mee heeft. Het is één van de mogelijkheden voor tools die ingezet worden door het bedrijf om jouw werkprocessen te kunnen automatiseren. Operations Orchestration is de kern van de automatisering. Hoe die automatisering precies gaat werken, is afhankelijk van jouw bedrijf en met name van de werkprocessen die geautomatiseerd worden of kunnen worden in jouw bedrijf. Operations Orchestration kan bijvoorbeeld ook enkel dienen als het startschot voor de automatisering.

 

De service van Novictus

Dat is natuurlijk allemaal erg vaag en breed, omdat er niet één oplossing is die in elke branche en voor ieder bedrijf werkt. Daarom schakel je voor je Robotic Process Automation ook een externe partij zoals Novictus in. Deze specifieke partij helpt je van A tot Z. Ze zullen met je bekijken wat de mogelijkheden zijn om je daarna te begeleiden om deze mogelijkheden te realiseren. Ook daarna zijn zij er nog om je personeel op te leiden om het beste te halen uit de Robotic Process Automation.

Door Redactie