steiger

Twijfel jij nog over wat je precies gaat moeten gebruiken om de klus te doen wat jij wilt in je woning of buiten je woning. Zoek dan niet verder! Hier vind je alle antwoorden dat jij nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Het is belangrijk om precies te weten waar je op moet letten en wat de verschillen zijn van de verschillende klimmateriaal dan aangeboden worden.

Dit is waarom steigers een betere keuze is dan alle andere opties

Voordat je te weten krijgt waarom je een steiger moet aanschaffen in plaats van andere klimmaterialen moet je eerst weten wat er allemaal aangeboden wordt. Apart van een rolsteiger zijn de 2 andere manieren om een klus te doen op hoogte met een trap of met een ladder. De reden waarom je eerder naar een rolsteiger gaat dan naar een trap of ladder begint al met de limieten dat een trap of ladder hebben. Zo is het bijvoorbeeld zo dat een trap en ladder alleen gebruikt mag worden tot en met 5 meter hoog. Hoger dan dat mag je het niet eens meer gebruiken en moet je wel een steiger gebruiken. Daarnaast zijn steigers veel meer beschermd dan de andere 2 opties. Met een rolsteiger heb je namelijk bescherming om je heen omdat je buizen om je heen hebt die je ervan weerhouden om te vallen. Daarnaast hebben trappen en ladders ook een bepaald limiet met windkracht waar aan gehouden moet worden. Een rolsteiger heeft daarentegen niet echt een limiet waar aan gehouden moet worden. Het enige wat wel zo is is dat je een rolsteiger moet ankeren zodat het stevig in de grond zit en er geen kans is om in te storten of om te vallen.

Goed advies bij het kopen van een steiger

Bij het kopen van een steiger is goed advies van groot belang. Het is immers erg belangrijk dat de steiger die je koopt, goed past bij de klus die je gaat uitvoeren. Bij Steigerdeals ben je op de juiste plek. Naast een ruim assortiment van verschillende soorten steigers, krijg je hier ook passend advies. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Door Redactie