point-to-point verbinding

Je zult waarschijnlijk wel eens hebben gezien dat veel scholen en kantoorruimtes zijn voorzien van ledpanelen in de plafonds. Deze lichtpanelen zitten verwerkt in de systeemplafonds, waardoor ze stevig en goed gemonteerd zijn. Led panelen toevoegen aan het plafond in jouw bedrijf of school zal er voor zorgen dat jullie energierekening een stuk lager zal zijn wanneer de keuze op TL verlichting valt. Het zijn dus erg duurzame panelen, met ook nog eens een prachtige afwerking in het plafond door hun erg platte uiterlijk.

De juiste verlichting voor focus

Ledpanelen zijn dus een erg goed alternatief voor het verlichten van een school- of werkruimte. Bovendien kun je de panelen ook gerust toevoegen in je woning. De panelen hebben namelijk een goede lichtopbrengst en zorgen er hierdoor voor dat het energieniveau in de ruimte flink wordt verhoogd. Doordat de led panelen, in tegenstelling tot TL lampen, niet flikkeren, zul je merken dat de leerlingen of werknemers minder last hebben van hoofdpijn aan het einde van een lange werkdag. Je krijgt door het werken in een ruimte met led verlichting een flinke boost door het werken met goed licht. Een ideale toevoeging dus!

De zeer eenvoudige installatie van led panelen

Het installeren van een led paneel kun je gerust zelf doen, maar je kunt dit ook uitbesteden aan iemand anders om ervan verzekerd te zijn dat alles goed verlopen is. Vaak hebben de led panelen een standaard maat, waardoor ze erg gemakkelijk te plaatsen zijn in het plafond. Hierdoor kun je een oude plaat uit het plafond eenvoudig vervangen door een nieuwe. Zelfs wanneer je eerder gebruik maakte van TL verlichting is dit eenvoudig te doen. De panelen kunnen ook dan direct op dezelfde plek worden gemonteerd. Wanneer je dus een productieve werkruimte wilt creƫren, zul je vooral moeten gaan voor led panelen!

Door Redactie